Aj zdravá strava môže byť chutná a lahodiaca oku. Jedlo pripravené a prijímané s láskou, radosťou a vášňou zvýši vaše vibrácie a budete sa po ňom cítiť skvele.
V kuchárskej knihe VARENIE A RAWENIE sa môžete inšpirovať 86 receptmi na rastlinnej báze bez obsahu lepku, živočíšnych mliečnych produktov a rafinovaného cukru. Sú pripravované varením alebo podľa princípov raw stravy, čiže bez tepelného spracovania.
Autorky, Francesca Kristal Spinelli a Zuzana Sakara Antalíková, sú majiteľkami Frangipani Vitality Baru v Bratislave a e-shopu s raw dezertmi frangipani.sk.
Text vydavateľa.
Doplnkové informácie
| Názov: | Varenie a RAWenie |
| Autor: | Franceska Kristal Spinelli a Zuzana Sakara Antalíková |
| Podtitul: | Frangipani |
| Vydavateľstvo: | Fortuna Libri |
| Jazyk: | Slovenský |
| ISBN: | 978-80-8142-576-9 |
| Rok vydania: | 2016 |
| Väzba: | brožovaná |
| Počet strán: | 190 |
12,75 €

Nový komentár